My last word

Nu är det inte så mycket längre till förren det blir 2015. Asså jaha, och där gick yttligare ett år bara sådär.
Och som vanligt har jag inte gjort något som jag har velat, för det första är att jag bor i en liten by och det går bara två bussar om dan fast inga på helgerna så jag kommer inte här ifrån utan mamma och pappas hjälp. Och för det andra så är jag väldigt ung så jag har ju mina gränser. Och för det tredje så har jag inte så väldigt mycket pengar så det går ju inte så långt..
 
Men jag vill upptäcka mer 2015, fotografera på olika platser, se omvärlden inte bara genom skärmen utan på riktigt.
Och om det är möjligt så ska jag försöka få mer självförtroende och ska hitta en trännings kompis och bränna mina kilon som jag stör mig på. För jag är så trött att se mig i speglen och vara så missnöjd med det jag ser. Det som stör mig mest är att jag tycker det är lite pinsamt att träna gym själv när jag är såhär ung, ensam. Men det kostar ju även en del att gymma på gym och jag vet inte ens om jag får gymma på ett riktigt gym för att jag bara är 13 år.
Men jag hade börjat springa för ett tag sen men jag tyckte inte det var roligt så jag bara la av, och för att jag kände att ingenting hände. Men jag var påväg neråt men sen är jag så lat så jag bara "nee palla".
 
Men mina mål för 2015 är betämda. Jag ska ändra på mitt liv åt rätt håll den här gången.
 
1. Tappa dessa jävla kilon som stör mig
 
2. Vara mer social med vänner
 
3. Fotografera mer
 
4. Sluta vara så hilma taskigt mot mig själv
 
5. Om något funkar slutar jag inte bara för att jag inte känner för de.
 
6. Hålla i mina pengar mer
 
7. Och koncentrera mig mer på bloggen
 
Detta är mitt sista inlägg för 2 0 1 4
Hoppas ni läsare känner för att stanna med mig nästa år också, Gott nytt år mina vänner!
 
Publicerat i Important
Taggar: 13 / 2014 / 2015 / Blått hår / Rebecca / Rebecca Börjesson / Rebecca Rasberry / emo / lillabeccis / lillabeccis blått hår / lillabeccis fotografi / lillabeccis youtube / lillabeccis.blogg.se / scene
Kommentarer (0)

My Journey

Jag har nu mera blått än vad jag har rött. Och jag älskar det! Fast det är bara de.. Inga kläder passar längre. Får bli shopping snart då.
Nej men jag har lite som passar fortfarande och några kläder är beställda. De kommer förhoppningsvis snart. Det är 4 tröjor som var tänkt vara min julklapp men kom inte fram i tid. De är inte framme än. Jaja nog om de! Bilder kommer ju på dem ändå!
 
Jag har fått skada mitt hår en hel del för att få det såhär blått och fint. Jag gjorde såhär;
Första jag gjorde va att bleka mitt översta hår med Schwarzkopf Blonde L1++ Vilket kanske inte var det smartaste att göra.. Nu är vi på första bilden. Jag borde ha avfärgat det först. Vilket jag gjorde efter 1 eller 2 dagars vilande.
Då avfärgade jag mitt hår med en avfärgning som jag hittade inne på kicks som även blonderade mitt hår. Jag kommer inte ihåg vad det hette men det var väldigt svårt att hitta en avfärgning. Menningen var att jag skulle avfärga mitt hår med colour B4. Men den skulle tydligen bara finnas på lindex som inte säljer hårfärg längre.. Så jag och pappa sprang runt ett bra tag innan jag hittade en avfärgning.
 
Jag köpte två paket och masserade in det riktigt nogrannt över allt i under håret och lät de vara i 30 minuter. Sen efter 30 minuter så la jag i resten i mitt hår, och väntade yttligare 30 minuter till. Då är vi nu på bild två.
Sedan så tog jag in den andra också i hela håret och lät den sitta i 2 timmar med en badmössa och handuk runt huvudet. Nu är vi då på bild tre.
 
Sedan lät jag mitt hår vila i 3/4 dar innan jag körde i med min hårfärg och video finns på de.
Jag blev riktigt nöjd med resultatet men jag önskar att jag inte hade blekt mitt hår första gången för det var lite onödigt men aja.
 
Publicerat i Style Corner
Taggar: 2014 / Blått hår / Rebecca / Rebecca Börjesson / Rebecca Rasberry / blond / blondie / blue / blue hair / emo / emo hår / emogirl / lillabeccis / lillabeccis beauty / lillabeccis blått hår / lillabeccis fotografi / lillabeccis.blogg.se / scene / scenegirl
Kommentarer (0)

Bye my 2nd life

Nu hände det jag inte trodde skulle hända på flera år.. Our second life har bestämt sig för att sluta.
Självklart är jag ledsen, men jag menar först Connor och nu hela gruppen. 
En hel del är väldigt arga på dem. För att vi gjorde dem rika, för att vi startade deras karriär. Och att dem nu bara lämnar oss.
Men lyssna på dem, dem gör detta för att det känner att de inte gör lika bra grejer längre för att de är stressade över andra grejer samtidigt. Och dem vill kunna fokusera på en grej så att den blir perfekt. Som med deras videos.
Men jag önskar att det kunde hålla kvar något år till men jag som många fler måste acceptera det dem vill och känner.
 
Hej då O2L
Publicerat i Video Clips
Taggar: 2014 / Connor Franta / Jc Caylen / Kian lawly / O2L / Rebecca / Rebecca Börjesson / Rebecca Rasberry / Ricky dillon / Sam portoroff / Trevor Moran / Youtube / lillabeccis / lillabeccis youtube / lillabeccis.blogg.se / our second life
Kommentarer (0)