Weak beauty

"Beauty begins the moment you decide to be yourself" - Coco Channel
 
Another shitty week to go through. Men lyckligt vis så är det påsklov nästa vecka så klarar mig nog än så länge.
Får se hur mycket läxor jag har denna vecka... Går nog att lösa på nått sett.
Publicerat i Selfportraits
Taggar: 2015 / Canon / Canon eos 500D / Rebecca / Rebecca Börjesson / Rebecca Rasberry / lilla jag / lillabeccis / lillabeccis blått hår / lillabeccis fotografi / lillabeccis vårbilder
Kommentarer (0)

Normbrytare

Jag är en norm brytare.
En stolt sådan. Jag springer inte runt med dyra handväskor, jag springer inte runt med den vinterjackan som ser ut som en rid jacka, jag springer inte runt med brunt/blont hår. Jag går runt som mig själv. Acceptera det.
Det är inte mitt fel att du inte tycker om hur jag ser ut, eller hur jag väljer att vara, eller vilken musik jag lyssnar på.
För du behöver inte göra det för att lära känna mig. Men du behöver bara acceptera mina val och vad jag vill. Sen om det är för galet för dig släpp det.
Jag är inte din hund. 
Publicerat i Selfportraits
Taggar: 2015 / Canon / Canon eos 500D / Rebecca / Rebecca Börjesson / Rebecca Rasberry / lilla jag / lillabeccis / lillabeccis blått hår / lillabeccis fotografi / lillabeccis vårbilder / lillabeccis.blogg.se / normbrytare
Kommentarer (0)

Kollar tillbaka till 2005

Att växa upp och finna sig själv är något stort somm alla går igenom. Det är allas uppgift att göra det man gillar och det man trivs med.
Men att finna sig själv kan ta en hel del tid, jag menar du behöver inte vara 13 för att veta vem du är utan jag vet många männsikor som är runt 20-årsåldern som fortfarande försöker hitta sig själva. Det är inget att stressa om eller att tänka allt för mycket på. Ta livet lite som det kommer också. De är bra.
 
Och för att försäkra er om att jag inte har blivit misshandlad 2007 så ska jag säga att jag var med om en kick-bike olycka med en föredetta kompis.
Jag ser det ärret varje morgon och varje morgon döljer jag ärret med mitt smink. Tänk vad rädd jag var och hur oroliga mina föräldrar var. Nej gud.. Inget man vill tillbaka till direkt. Var ni med om något när ni var barn? Något som skrämde upp er eller era föräldrar?
Publicerat i Selfportraits
Taggar: 2015 / Canon / Canon eos 500D / Rebecca / Rebecca Börjesson / Rebecca Rasberry / lilla jag / lillabeccis / lillabeccis blått hår / lillabeccis fotografi / lillabeccis vårbilder / lillabeccis.blogg.se
Kommentarer (0)