Med flaggan i hand

Ljuva pride flagga med alla dina färger. Du får vara delaktig på min vägg över min säng för människors jämnlikhet är något jag stor högt för.
Du får nu hänga där över och ge lite färg ut till mina mornar.
Publicerat i Selfportraits
Taggar: 2015 / Pride / Pride festival / Pride karlskrona / Rebecca Börjesson / Rebecca Rasberry / happy pride / lillabeccis / lillabeccis.blogg.se
Kommentarer (0)

PRIDE FESTIVALEN

Sån as grym dag med dansande, vänner och skrikande. Att bara få känna att man gör något bra för männskligheten är ju som en dröm.
Denna dagen har fan varit den bästa i år. Jag gick med kompisar och med min tjej. Kunde inte be om bättre.
Att se så pass många människor verkligen vilja ta del av detta var fantastiskt! Jag ska bara dit nästa år också.
 
Publicerat i Friends / Selfportraits
Taggar: 2015 / Pride / Pride festival / Pride karlskrona / Rebecca / Rebecca Börjesson / Rebecca Rasberry / happy pride / lilla jag / lillabeccis / lillabeccis.blogg.se
Kommentarer (0)

Kropps ideal

 
Jag känner en liten stress över sommaren för att jag vet att jag inte är den smalaste och jag avkyr bara ordet "bikini". Men grejen jag inte fattar.. Varför är just smala alla ska vara enligt internet? Varför är det inte kurvig? De ända kurvorna man ska ha är bröst och röv. Eh?
Nästintill alla ALLA tjejer strävar efter för att vara smala men att vara nyttig till sin kropp skiter dem i. Det är bulimia och anorexia som oftast leder till detta, ibland. Människor mår så dåligt för att de känner att de inte duger för världen pågrund utav att dem inte är så som "society" säger att dem ska vara.
Det är inget fel alls på att vara smal så länge man inte svälter eller lider av det. Men det är häller inget fel på vara vara smal. Och det förstår inte människor.
Asså ät vad du vill igentligen, det är ingen som ska nedvärdera dig pågrund av hur du ser ut eller vad du väljer att käka. Det är ju ditt val. Ditt val ditt liv.
 
Nu har vi klarat av den delen, men om du nu är lite kurvigare/större och verkligen inte trivs i din kropp för att du känner dig inte bekväm i det. Då är det bara du som kan ändra på det. Du ska bara göra saker för dig själv. Men då måste du jobba för det. Om du nu tänker "men åhh, palla" då vill du ändå inte detta för dig själv. För då är det för någon annan andleding. För du ska orka med dina egna krav om inte så är det inte riktigt det du brinner för att göra.
 
Jag är en väldigt lat person, jag dansar två gånger i veckan (fast nu är det pause till vecka 35) och när jag inte har skadat mig så springer jag en gång i veckan. Sen så försöker jag vara så aktiv med mina vänner som möjligt. Och mina tankar om min kropp ändras från dag till dag. Ena dagen så kan jag knapp stå ut med hur den ser ut och sen andra dar kan jag tänka "Ska jag försöka med en lite längre croptop?". Jag är en väldigt varierad människa när det gäller det mesta.
 
Men tjejer och killar för den delen, gör det ni känner för. Du behöver inte vara smal för att rocka loss i en bikini på stranden. Du behöver inte vara kurvig för att visa lite clevage. Du kan vara precis hur du vill så länge du koncenterar dig på vad du själv tycker och inte ger någon uppmärksamhet till dem som inte gillar det. Jag menar det är ju ditt liv.
 
 
 
 
 
 
Publicerat i Important
Taggar: 2015 / Rebecca Börjesson / Rebecca Rasberry / bikini body / lillabeccis / lillabeccis.blogg.se / the perfect body
Kommentarer (0)