My last word

Nu är det inte så mycket längre till förren det blir 2015. Asså jaha, och där gick yttligare ett år bara sådär.
Och som vanligt har jag inte gjort något som jag har velat, för det första är att jag bor i en liten by och det går bara två bussar om dan fast inga på helgerna så jag kommer inte här ifrån utan mamma och pappas hjälp. Och för det andra så är jag väldigt ung så jag har ju mina gränser. Och för det tredje så har jag inte så väldigt mycket pengar så det går ju inte så långt..
 
Men jag vill upptäcka mer 2015, fotografera på olika platser, se omvärlden inte bara genom skärmen utan på riktigt.
Och om det är möjligt så ska jag försöka få mer självförtroende och ska hitta en trännings kompis och bränna mina kilon som jag stör mig på. För jag är så trött att se mig i speglen och vara så missnöjd med det jag ser. Det som stör mig mest är att jag tycker det är lite pinsamt att träna gym själv när jag är såhär ung, ensam. Men det kostar ju även en del att gymma på gym och jag vet inte ens om jag får gymma på ett riktigt gym för att jag bara är 13 år.
Men jag hade börjat springa för ett tag sen men jag tyckte inte det var roligt så jag bara la av, och för att jag kände att ingenting hände. Men jag var påväg neråt men sen är jag så lat så jag bara "nee palla".
 
Men mina mål för 2015 är betämda. Jag ska ändra på mitt liv åt rätt håll den här gången.
 
1. Tappa dessa jävla kilon som stör mig
 
2. Vara mer social med vänner
 
3. Fotografera mer
 
4. Sluta vara så hilma taskigt mot mig själv
 
5. Om något funkar slutar jag inte bara för att jag inte känner för de.
 
6. Hålla i mina pengar mer
 
7. Och koncentrera mig mer på bloggen
 
Detta är mitt sista inlägg för 2 0 1 4
Hoppas ni läsare känner för att stanna med mig nästa år också, Gott nytt år mina vänner!
 
Publicerat i Important
Taggar: 13 / 2014 / 2015 / Blått hår / Rebecca / Rebecca Börjesson / Rebecca Rasberry / emo / lillabeccis / lillabeccis blått hår / lillabeccis fotografi / lillabeccis youtube / lillabeccis.blogg.se / scene
Kommentarer (0)